31. srpna 2011 • 14:45

Chelsea Modriče nedostane, zkouší ulovit Ribéryho!

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Prezident Tottenhamu Daniel Levy bojuje o setrvání Luky Modriče v klubu tak urputně, že svůj klenot s největší pravděpodobností před mlsnou Chelsea uhájí. Blues tak na konec přestupového okna nezbývá než hledat jinde. A rozhodně nejde o menší rybu, kterou by chtěl mladý boss Andre Villas-Boas ulovit. Zuby si totiž brousí na Francka Ribéryho!



Chelsea Bayernu Mnichov za francouzského záložníka podle deníku The Sun v úterý nabídla 30 milionů liber (asi 810 milionů korun).

Jenže německý klub by prý za svého playmakera rád dostal ještě o 6 milionů liber víc.

Blues jsou podle Sunu připravení nabídnout Ribérymu plat kolem 10 milionů liber ročně, otázkou je, jestli akceptují podmínky Bayernu.

Osmadvacetiletého Ribéryho se snažil do londýnského klubu získat už před dvěma lety, tehdy ovšem prezident Bayernu Uli Höness požadoval neuvěřitelných 88 milionů liber (asi 2,4 miliardy korun).

Ribéry přišel do Mnichova v roce 2007 z Marseilles za 22 milionů liber a je to nejlépe placený hráč v Německu, týdně bere 180 tisíc liber. Smlouvu má ještě na čtyři roky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud