26. prosince 2011 • 10:01

Fotbalové Vánoce: Premier League nabízí sváteční klání

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vánoce nekončí, ale teprve začínají! Alespoň tak je tomu pro fotbalové fanoušky. Tradiční porci svátečních duelů totiž dnes nabízí anglická Premier League, v akci jsou hned čtyři týmy z vedoucí šestky nejslavnější ligy světa.



Jako první dnes sváteční fotbal odstartuje derby. Trápící se Chelsea hostí sousedy z Fulhamu. Dokáží "blues" stáhnout jedenáctibodové manko na ligového lídra, anebo budou pokračovat v nemastných výkonech? Odpovědi se diváci dočkají už ve dvě hodiny (PP Digi Sport).

Manchester United hostí od čtyř hodin (PP Digi Sport) outsidery z Wiganu. Hostům se v lize příliš nedaří, spolu s Boltonem a Blackburnem se nacházejí v zóně sestupu. Proti soupeři, který ještě stále bude po vyřazení z Ligy mistrů hladový po úspěchu, svou bilanci čtrnácti bodů jen těžko navýší.

Ve stejný čas přivítá West Bromwich druhý manchesterský klub a vedoucí celek tabulky City. Favorizovaní svěřenci kouče Manciniho budou chtít přidat ke svým 44 bodům další vítězství ve své milionářské jízdě za titulem.

Šestý celek tabulky Liverpool se taktéž v 16.00 utká na Anfield Road s Blackburnem. Pro trenéra Dalglishe to může být opožděný dárek, Blackburn je totiž beznadějně poslední a pro domácí by mohl znamenat snadné tři body a alespoň dočasné posunutí se v tabulce na páté místo.

Zbývající týmy "top 6" a velicí londýnští rivalové Arsenal s Tottenhamem hrají zítra. V 16.00 nachystají povánoční pohoštění spoluhráči Tomáše Rosického hráčům Wolverhamptonu, Tottenham o půl deváté zamíří do Norwiche.

Top 6 Premier League: 1. Manchester City se 44 body
Top 6 Premier League: 1. Manchester City se 44 body

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud