9. ledna 2012 • 16:40

Tipuji, že Arsenal dá první gól, říká fotbalový expert Panenka

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

SOUTĚŽ O 3D TELEVIZE | Dnešní otázka soutěže iSportExpert se týká večerního utkání anglického Ligového poháru mezi Arsenalem a Leedsem (20:45, ONLINE). Můžete si tipnout, zda Kanonýři, za které poprvé po návratu nastoupí Thierry Henry, vstřelí v zápase první gól.



Arsenalu, momentálně pátému celku ligové tabulky, věří i Antonín Panenka. Fotbalový internacionál si myslí, že by se mohl prosadit právě Thierry Henry, navrátilec do červenobílého dresu Arsenalu.

"Návrat Henryho do Arsenalu vítám, protože pokud si pamatuji, tak právě Henry několikrát zkoušel penaltu ala Panenka, takže se opět může stát, že připomene moje nezapomenutelné mistrovství. To by mě moc potěšilo," říká Panenka.

Žolík pro tipovací soutěž iSport Expert vyjde v úterním vydání deníku Sport

34 letý útočník, jenž do Anglie přišel na hostování z týmu americké MSL New York Red Bulls, býval v Arsenalu kapitánem a největší hvězdou. Na svá úspěšná léta by rád navázal i v obnovené premiéře proti Leedsu.

"Může být problém, jestli v jeho letech už trochu neztratil rychlost, ale pokud ne, tak bude znovu platným kanonýrem," věří Panenka.

A co si myslíte vy? Podaří se Arsenalu vstřelit první branku utkání? Tipujte v soutěži a vyhrajte 3D televizi!

 

iSportExpert: Zbývá devět soutěžících bez chyby

Nedělní otázku, jestli skončí Lukáš Bauer na Tour de Ski celkově do třetího místa, uhádlo 1270 tipujících. Z nich 9 už úspěšně zvládlo sedmý tip v řadě a mají náskok v soutěži o 3 televize LG, které vyhraje ten, kdo dokáže dosáhnout řadu 16 správných odpovědí. Pokračovat v sérii, nebo začít úplně novou, můžete znovu už dnes, kdy tipujete ANO – NE na otázku: „Vstřelí Arsenal v poháru s Leedsem první gól tohoto zápasu?“

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud