13. dubna 2012 • 10:18

Dostane další šanci? Balotelli zůstane v City, říká hráčův agent

Autor: mip
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zdá se, že věčný potížista dostane ještě jednu šanci – aspoň pokud se dá věřit jeho agentovi. Mino Raiola tvrdí, že rozpory mezi Mariem Balotellim a trenérem City Robertem Mancinim jsou zažehnány, a že problémový útočník v modrém dresu zůstane.



Tři červené karty a věčné trable mimo hřiště dostaly Balotelliho na hranu – zdálo se, že nad ním Mancini po útočníkově nesmyslném vyloučení proti Arsenalu zlomil hůl. „Už jsem s ním skončil. Nemám slov. V létě ho nejspíš prodáme,“ rozčiloval se.

Později svá slova mírnil. "Je důležité, že dostal trest jen na tři zápasy. Myslel jsem si, že nebude moct nastoupit do šesti nebo sedmi utkání. Do zápasu s United bude připraven," pronesl na adresu 21letého kanonýra.

Včera se trenér City sešel s útočníkovým agentem Raiolou. Domlouvali přestup? „Ne,“ tvrdí Raiola.

Mario Balotelli po vyloučení v utkání s Arsenalem Mario Balotelli po vyloučení v utkání s ArsenalemFoto EPA

„Jsem v Manchesteru, ale přestup nedomlouváme. Mluvil jsem s Mariem a Mancinim, byl mezi nimi okamžik napětí, teď už se však všechno uklidnilo,“ přesvědčuje manažer, který má mimo jiné na starosti třeba Zlatana Ibrahimovice a staral se i o Pavla Nedvěda.

„Mario je zvláštní ve všech ohledech a občas udělá chybu, aniž by to měl v úmyslu,“ omlouvá bláznivé výstřelky svého nejproblematičtějšího klienta.

„Je pod obrovským tlakem fanoušků City, ale klub ho prodat nechce. Musí tady vyrůst, uvidíme za rok dva. Rozhodně není pravda, že je v Manchesteru nešťastný – a pokud z Anglie odejde, tak jedině jako vítěz,“ prohlašuje Raiola.

Je to jen mediální hra, nebo má Mancini se zlobivým chlapcem skutečně svatou trpělivost? Uvidí se v létě...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud