13. května 2012 • 20:10

VIDEO: Šmoulí euforie! Fanoušci City byli na infarkt, ale slaví titul

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTO | VIDEO | Ještě v devadesáté minutě byli na odpis. Fanoušci schovávali hlavy v dlaních, tým potřeboval dva góly k tomu, aby urval titul. Jenže Manchester City neskutečný obrat zvládl. Queens Park Rangers porazil 3:2 a poprvé od roku 1968 slaví prvenství v anglické lize! Celý stadion i město okamžitě zahltila modrá, oslavná lavina.



Roberto Mancini v extázi pobíhá okolo lavičky, objímá se s hráči, fanoušky, realizačním týmem, kýmkoliv. Manchester City totiž vstal z mrtvých a dočkal se titulu v Premier League.

Ve vítězství nad Queens Park Rangers snad nikdo nedoufal, jenže zázraky se dějí. A ten fotbalový nyní prožívají na Ethiad Stadium. City v poslední možný okamžik vyfouklo titul městskému rivalovi z United a může slavit.

Kompany, Tévez, Balotelli, Džeko, Agüero a další hvězdy. Ti všichni si mohou vychutnávat sladké vítězství. Oni jsou králové Manchesteru, oni dnes prožijí bouřlivou noc. Už na Ethiad Stadium se rozpoutalo modré "šmoulí" peklo, které předznamenává divoké oslavy...

Fotbalisté Manchesteru City slaví po 44 letech vítězství v anglické lize
Fotbalisté Manchesteru City slaví po 44 letech vítězství v anglické lize

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud