9. prosince 2012 • 17:58

VIDEO: Výhra United má krvavou pečeť, fanoušci Citizens běsnili

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co musí Češi změnit, aby za týden uspěli a kdo si řekl o místo do Prahy?
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězný gól Manchesteru United v derby na hřišti Citizens má krvavou příchuť. Trestný kop Robina van Persieho v nastaveném čase skončil v síti a na trávníku vytryskla erupce nadšení v podání „Rudých ďáblů“. Ne všichni si ale křepčení užili. Stoper Rio Ferdinand skončil po gólu se zkrvaveným obočím poté, co jej zasáhl předmět z tábora zklamaných, ale zároveň běsnících fanoušků Citizens.



Nervydrásající derby nesmiřitelných městských rivalů si krvavou pečeť nezasloužilo. Televizní kamery ukázaly, jak musí ochranka krotit rozčílené fanoušky Citizens, ti se nemohli s porážkou smířit a nejspíš metali na hřiště různé předměty.

VIDEO: Podívejte se na vítězný gól Manchesteru United i krvavé zranění

Jeden z nich zasáhl i obránce United Ferdinanda. Ten si chtěl přetáhnout dres přes hlavu na znamení triumfu, ale nemohl. Zasáhl jej totiž předmět hozený z hlediště do hlavy a z obočí stopera se začala řinout krev.Bolestná grimasa obránce dávala tušit, že je zranění velmi bolestivé.

Zápas se ale nakonec i přes tento ostudný incident dohrál. Pro Citizens znamená velkou ostudu a nejspíš bude klub tvrdě potrestán i Fotbalovou asociací.

United rozhodli o svém vítězství v nastavení
Video se připravuje ...

Zabaleta se postaral o vyrovnání, ani to však nestačilo
Zabaleta se postaral o vyrovnání, ani to však nestačilo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud