16. prosince 2012 • 17:00

Balotelli riskuje. Nelíbí se mu pokuta, na svůj klub posílá právníky

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Kapitán Vrána o pátých mistrovských oslavách v Třinci v řadě: To se nikdy neomrzí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hraje za Manchester City, posílá právníky na Manchester City. Máme tu další výstřelek v podání Maria Balotelliho. Italskému fotbalistovi se nezamlouvá pokuta 340 tisíc liber (zhruba 10 milionů korun), kterou dostal za disciplinární provinění z nedávné doby.



Ve středu se v Londýně bude probíhat neobvyklé rozhodčí řízení. Na jedné straně budou stát advokáti Maria Balotelliho a hájit jeho názor o přehnanosti postihu, který dostal jejich klient od vedení klubu. Na opačné straně se postaví zástupci Manchesteru City. Také jejich stanovisko je zřejmé. Balotelli si zaslouží být potrestaný za řadu prohřešků. Stačí třeba připomenout, jak ho novináři nachytali v nočním klubu jen 12 hodin před výkopem zápasu s Tottenhamem.

Je to od Balotelliho hodně riskantní krok. Britská média upozorňují, že v případě Balotelliho neúspěchu, bude muset italský útočník kromě již stanovené pokuty zaplatit další sankci, jejíž výše se bude pohybovat v desítkách tisících liber. Připomeňme, že Balotelli bere podle spekulací zhruba 200 tisíc liber týdně.

Pozice velkého fotbalového rebela není u Citizens vůbec záviděníhodná. Ačkoliv na letošním Euru patřil mezi největší postavy celého turnaje, na podzim v klubu jen paběrkuje. Dokázal vstřelit jediný gól a při sobotním vítězství nad Newcastlem se nedostal ani mezi náhradníky. O týden dřív při prohře v prestižním derby s Manchesterem United zase po střídání uraženě zamířil do šatny.

Proto opět zesílily spekulace, že Balotelliho nečeká v Manchesteru City zářná budoucnost a v zimě zamíří do jiného působiště. Trenér Roberto Mancini nad svým krajanem ještě hůl nezlomil. „Proč by u nás neměl perspektivu? Hrát bude jedině v případě, když si to zaslouží. Jestli ne, zůstane mezi náhradníky dál.“ Schválně, jestli si „bláznivý Mario“ tentokrát vezme jeho domluvu k srdci.

 

Mario Balotelli po vystřídání okamžitě zmizel v tunelu.
Mario Balotelli po vystřídání okamžitě zmizel v tunelu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud