17. prosince 2012 • 14:50

Henry do Arsenalu nepůjde. Nikdo mi kvůli němu nevolal, tvrdí Houllier

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový Arsenal se nejspíš v lednu vysněné posily v podobě francouzského útočníka Thierry Henryho nedočká. Tvrdí to alespoň Gérard Houllier, sportovní ředitel zámořského klubu MLS New York Red Bulls, kde Henry nyní působí. „Nikdo mi kvůli Henrymu nevolal, takže jsem překvapený z toho, co se objevilo v médiích. Myslím, že Thierry bude raději s rodinou a žádný přesun do Arsenalu se nechystá,“ uvedl bývalý manažer Liverpoolu a Aston Villy.



Houllier tvrdí, že Henry bude raději odpočívat a užívat si pohody s rodinou. Má totiž čtyřměsíčního syna.

„Je to zvláštní. Kdyby Arséne Henryho potřeboval, tak by mi určitě zavolal, stejně tak se mohl ozvat sportovní ředitel Andy Roxburgh, ale k ničemu takovému nedošlo,“ prohlásil Houllier pro francouzskou televizní stanici Canal Plus.

„Nemyslím si proto, že se bude konat nějaký další comeback. Thierry se stal otcem a podle mého si bude chtít užít svátky s rodinou,“ dodal.

Henry už strávil dva měsíce na hostování v Arsenalu loni v lednu, který vstřelil dva góly v sedmi duelech.

Média v Anglii informovala, že je Arsenal v kontaktu s někdejší klubovou ikonou a dohodě brání jen souhlas jeho zaměstnavatele.

Pětatřicetiletý útočník podle původního plánu neměl za „kanonýry“ jen hrát, ale měl pomáhat Wengerovi s vedením mužstva. Vypadá to však, že se bude muset francouzský manažer porozhlédnout po posile do útoku jinde.

V hledáčku Arsenalu jsou Klaas Jan Huntelaar, Demba Ba, Adrian Lopez či Wilfried Zaha. Naopak Chelsea a Manchester United se prý chystají oslovit Theo Walcotta, jenž stále v klubu z Emirates Stadium neprodloužil smlouvu.

Arséne Wenger a Thierry Henry během posledního útočníkova hostování v Arsenalu. Zdá se, že v lednu příštího roku se Henry dalšího angažmá u "kanonýrů" nedočká
Arséne Wenger a Thierry Henry během posledního útočníkova hostování v Arsenalu. Zdá se, že v lednu příštího roku se Henry dalšího angažmá u "kanonýrů" nedočká

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud