18. února 2013 • 14:58

Mancini bojuje o místo a říká: Jsem nejlepší trenér v Anglii

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně sebevědomé výroky vypustil Roberto Mancini, manažer boháčů z Manchesteru City. Italský kouč o sobě řekl, že "je nejlepším trenérem v anglické lize". Argument podpořil trofejemi, které za poslední rok a půl vyhrál.



Britský tisk den co den informuje o blížícím se konci Roberta Manciniho na lavičce Manchesteru City. Den co den přináší různá jména, která by jej mohla nahradit.

Roberto ManciniFoto Reuters
"V posledním půlroce se říkalo, že Manchester City by měl vyměnit manažera a angažovat Guardiolu. Ale poté, co kývnul Bayernu, se začalo mluvit o někom jiném," nechápe Mancini.

O práci se nebojí. Klidným ho nechává vlastní názor, že je nejlepší, přestože City ztrácí na vedoucí celek Manchester United už dvanáct bodů.

"Za posledních patnáct měsíců jsem nejlepším trenérem v Anglii," trval ovšem na svém Mancini po nedělním vítězství 4:0 nad Leedsem v FA Cupu.

Jeho argumentace? "Vyhrál jsem Premier League, FA Cup a Charity Shield. Není manažer, který by získal víc trofejí v posledním roce a půl. Taková je realita," dodal.

Dáte mu za pravdu, nebo ne?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud