18. února 2013 • 21:58

Brankář Reina se nejspíš minul povoláním. Vystřihl parádní nůžky

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Senzační trefa! Centr se snáší před branku, střelec švihne nohama přes hlavu a uklidí míč parádně do sítě. Takový gól nedá leckterý útočník za celou kariéru. V Liverpoolu umí tyhle věci i gólman. Pepe Reina to dokázal v tréninku na zápas proti Swansea, který v neděli vyhráli Reds 5:0. Reina tam zůstal věrný svému povolání gólmana, ale trenér Brendan Rodgers už ví, že pokud by byl kanonýr Luis Suárez z formy, tak má kam sáhnout…



Bylo to sice jen na tréninku v Melwoodu, ale i tak se jednatřicetiletý gólman Pepe Reina může pochlubit touhle parádní trefou. Přihrál mu na ni podle zprávy zveřejněné na serveru dailymail.co.uk právě nejlepší současný střelec Liverpoolu Luis Suárez a i on musel zírat.

VIDEO: Podívejte se na parádní trefu liverpoolského gólmana Reiny

Na Ostrovech se spekuluje o budoucnosti Španěla, spekulovalo se, že by se po sezoně mohl stěhovat do Manchesteru United, nebo třeba do Barcelony, která je klubem jeho srdce. Jenže po téhle parádě si možná Reinu nechají na Anfield Road jako eso do útoku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud