12. března 2013 • 09:23

Posily pro Arsenal? Omyl! Na odchodu je nejspíš Němec Podolski

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Varaďa by nedopustil chyby, které stály Pardubice titul. Kabina má příliš velkou moc
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Peníze na posily budou, snaží se umlčet naštvané fanoušky Arsenalu vedení anglického klubu. Je to jako obehraná písnička. Klub z Emirates Stadium chřadne a na trofej čeká už řadu let. V praxi to navíc vypadá tak, že místo posil se rýsují další možné odchody hráčů. Po necelém roce by mohl změnit dres německý útočník Lukas Podolski.



Muž, za nějž vysázel Arsenal necelých jedenáct milionů liber, je v hledáčku Juventusu a Atlétika Madrid.

Francouzský manažer Arséne Wenger se nechal slyšet, že by mohl sedmadvacetiletý Podolski přidat na důrazu a posadil jej na lavičku náhradníků. Teď navíc hráče přibrzdilo zranění kotníku. Kvůli němu přijde pravděpodobně o zápas Ligy mistrů s Bayernem, kde během kariéry působil.

Ani útočník není se svou pozicí v londýnském klubu spokojený. Proto Juventus věří, že by v létě mohly námluvy s Němcem klapnout. Stará dáma je připravena za hráče nabídnout patnáct milionů liber, polepšil by si i Podolski. Ten nyní bere v Arsenalu 100 000 liber týdně a Juve slibuje lepší odměnu.

Lukas Podolski dal v Lize mistrů gól i Bayernu, se svou pozicí v Arsenalu ale není spokojený. Možná v létě z klubu odejde. Zájem má Juventus či Atlético Madrid.
Lukas Podolski dal v Lize mistrů gól i Bayernu, se svou pozicí v Arsenalu ale není spokojený. Možná v létě z klubu odejde. Zájem má Juventus či Atlético Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud