25. dubna 2013 • 15:43

Falcao? Jen ať přijde! Torres smrtící konkurenci v útoku vítá

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Španělský útočník Fernando Torres tvrdí, že Chelsea potřebuje top hráče. A pokud má přijít kolumbijský zabiják Falcao, konkurenčního boje o základní sestavu se nebojí. Fanouškům slibuje, že v příští sezoně bude hrát v londýnském týmu klíčovou roli. Svou budoucnost na Stamford Bridge odhaduje minimálně na tři roky.



Fernando Torres v posledních zápasech našel formu. Vstřelil čtyři góly v posledních třech zápasech Evropské ligy a výrazně mu stouplo sebevědomí. Večer povede útok Chelsea do dnešního boje v Basileji.

Roman AbramovičFoto profimedia.cz
"Cítím na sobě, že je to lepší. Ale pořád to není úroveň, na jakou se chci dostat," hlásí Torres. A trvá na tom, že může na fanoušky Chelsea ještě hodně zapůsobit. "Věřím, že ještě neviděli všechno a doufám, že toho dokážu mnohem víc."

Torres prý chce splatit 50 milionů liber, které za něj musel majitel klubu Roman Abramovič vynaložit. Tvrdí, že na Stamford Bridge vydrží ještě tři roky a lidé uvidí na trávníku zcela jiného Fernanda Torrese.

"Hodně jsem změnil svůj styl a přizpůsobil se současnému fotbalu. Soupeři v Premier League bránili v této sezoně hlouběji a pro hráče jako jsem já bylo těžší se prosadit. V příští sezoně to bude snad lepší. Vím, že klub do mě vkladá naději a věří mi," poznamenal Torres.

Ona naděje ale může spočívat v tom, že si Abramovič pojistí góly jiným útočníkem. Znovu se silně spekuluje o tom, že v létě přivede Falcaa. Toho se však španělský forvard nebojí. Naopak, možnou konkurenci v ofezivních řadách vítá.

FalcaoFoto Profimedia
"V Chelsea vždycky doufáte, že přijdou hvězdní hráči. Pokaždé jsou s tímto klubem spojována velká jména. To nejde zastavit. Zvlášť, když se blíží letní přestupní termín. Každý hráč je v Chelsea vítán," řekl Torres.

"Každý top hráč," opravil se.

Na příchody top fotbalistů do Chelsea je zvyklý. Ještě se prý nestalo, aby "blues" koupili bezejmenného hráče s nulovým potenciálem. "Vůbec by mě tedy nepřekvapilo, pokud bychom Falcaa podepsali," doplnil.

I z toho důvodu vidí budoucnost Chelsea optimisticky. Doufá v návrat do Ligy mistrů a úspěšný lov trofejí.

"Máme skvělý tým a mladý kádr, na kterém můžeme stavět. A já chci být u toho."

Chelsea se ale musí nejprve vyléčit ze závislosti na individuálních schopnostech některých hráčů (Mata, Hazard...) a začít hrát víc týmově.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud