3. července 2013 • 11:15

Chelsea Cavaniho opravdu chce. Nabízí 1,6 miliardy, víc než za Torrese

Autor: hp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokud tento bombastický přestup vyjde, Fernando Torres už nebude nejdražším fotbalistou v historii Premier League. Chelsea podle anglických médií nabízí Neapoli za elitního snajpra Edinsona Cavaniho 53 milionů liber, v přepočtu asi 1,6 miliardy korun!



„Blues“ by touto sumou překonali sami sebe. Dosud nejdražším byl Torres, který do Chelsea přišel v roce 2011 z Liverpoolu za 50 milionů liber.

Uruguayjský reprezentant je momentálně asi nejžádanějším útočníkem na trhu. Nový boss na Stamford Bridge José Mourinho by 26letou hvězdu bral okamžitě. Klub Petra Čecha mu nabízí pětiletý kontrakt a plat 150 tisíc liber týdně (4,5 milionu korun).

O klenot Neapole se však musí přetahovat s francouzským šampionem z Paříže. Cavani by se Zlatanem Ibramovičem v PSG mohli vytvořit hvězdný super útok, který by nad Seinou výrazně posílil ambice v Lize mistrů.

Francouzi navíc mají s Neapolí dobré vztahy. Už před rokem koupili za 25 milionů liber (750 milionů korun) Ezequiela Lavezziho. Kdo vyhraje bitvu o Cavaniho?

Uruguayec Edinson Cavani vyrovnává v semifinále Poháru FIFA s Brazílií na 1:1, ale nakonec se těšili z postupu Brazilci po výhře 2:1
Uruguayec Edinson Cavani vyrovnává v semifinále Poháru FIFA s Brazílií na 1:1, ale nakonec se těšili z postupu Brazilci po výhře 2:1

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud