6. srpna 2013 • 10:27

Kabina United se zlobí na Rooneyho. Chce odejít? Tak ho nechte!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zkušení fotbalisté Manchesteru United už mají dost nářků Waynea Rooneyho. Anglický útočník včera zopakoval trenérovi Davidu Moyesovi, že chce přestoupit do jiného klubu a zcela tak ignoroval Ria Ferdinanda, Patrice Evru či Ryana Giggse. Ti všichni ho žádali, aby si odchod rozmyslel. Neudělal to.



Wayne Rooney a Rio FerdinandFoto Profimedia.cz
Rooney si proti sobě nepoštval „jen“ drtivou většinu fanoušků, ale už i kabinu Manchesteru United. Podle britského listu The Independent jsou na něj naštvaní zejména starší hráči, kteří během své kariéry mockrát upřednostnili setrvání na Old Trafford před transferem do jiných klubů, třeba i za lepších finančních podmínek.

To vyvolalo v Anglii nové pochybnosti o tom, zda ještě vůbec uvidíme Waynea Rooneyho v dresu „rudých ďáblů“. Důvodů, proč jej urychleně prodat, každým dnem přibývá. Jeho pozice v klubu je neudržitelná.

Rooney měl navíc včera zopakovat Davidu Moyesovi, že si odchod nerozmyslel. A trvá na něm. Údajně ho láká spolupráce s José Mourinhem. „Kouči, nevidím tady budoucnost. Nechte mě odejít,“ tak měla znít jeho slova, píše Daily Telegraph.

Oficiálně je Rooney zraněný a s týmem netrénuje. I proto dnes nezasáhne do přípravného utkání s AIK Stockholm. Neoficiálně ho ale klub jen drží dál od spoluhráčů, jejichž nespokojenost s hvězdným forvardem narůstá a vztah s ním mají dosti napjatý.

Moyes se tak musí rozhodnout, zda Rooneyho přinutí setrvat a riskne jeho přítomnost v kabině, která může morálce týmu spíš uškodit. Anebo se rozhodne třetí nabídku Chelsea akceptovat. Ta druhá (25 milionů liber) byla v neděli odmítnuta.

Wayne RooneyFoto profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud