26. ledna 2014 • 17:22

Exsparťan Bony Wilfried si podmanil Anglii: Je neuvěřitelný!

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Znovu ukázal, že jeho gólový potenciál je obrovský a čich na góly jedinečný. Bony Wilfried v sobotu otočil nepříznivý výsledek a poslal Swansea do dalšího kola FA Cupu. Teď ho chválí celá Anglie. Trenér Michael Laudrup, kouč soupeře, fanoušci, anglický tisk. Všichni.



„Bony Mmm.“ To je titulek britského deníku The Sun k formě, v jaké se exsparťanský útočník nachází. Stručně a jasně vyjadřuje to, co je jasné každému fanouškovi v Anglii. Bony si ji podmanil, jeho góly tam milují.

„Hraje opravdu skvěle. Má špičkovou formu!“ říká Lee Clark, kouč včerejšího soupeře Birminghamu City.

VIDEO: Podívejte se na góly Bonyho

Bony nastoupil o poločase a okamžitě zažehnal hrozící propadák Swansea. Trefil se dvakrát během tří minut. „Bylo to povedené střídání,“ chválí britský tisk trenéra Michaela Laudrupa. „Musel jsem ho tam poslat. Už to nešlo jinak,“ odpovídá.

Laudrup popisuje Bonyho první gól jako „dokonalé zakončení“. Druhou branku prý nevstřelíte, pokud si nevěříte. „A to není případ Bonyho. Hraje sebevědomě, góly střílí s chladnou hlavou,“ hlásí trenér Swansea.

Ani on nepočítal s tím, jak rychle se Bony v Anglii adaptuje. Už teď má na kontě šestnáct branek a v klubu vědí, že investice 12 milionů liber se vyplatila.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud