26. února 2014 • 16:10

Kouč Moyes prý končí v Manchesteru United, spekulují na burze

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Chelsea - West Ham 5:0. Souček s Coufalem u dalšího debaklu
SESTŘIH: Dallas - Vegas 2:1. Faksa rozhodl o postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blíží se konec vlády Davida Moyese? Spekulace z newyorské burzy naznačují, že skotský trenér opustí Manchester United po vzájemné dohodě s vedením klubu. Britský tisk nic takového (zatím) ani nenaznačuje, ale informace se zejména mezi fanoušky „rudých ďáblů“ šíří po celém světě jako lavina.



Makléři v USA tvrdí, že Moyesův konec je nevyhnutelný. A oznámen bude v nejbližších dnech. Manchester United jim to údajně potvrdil, aby po včerejší porážce s Olympiakosem (0:2) neklesly akcie klubu.

David MoyesFoto EPA
Na zprávy okamžitě zareagovaly sázkové kanceláře na Ostrovech a kurzy na předčasný Moyesův konec výrazně snížily. Nyní je ze všech trenérů v Premier League největším kandidátem na vyhazov.

Ovšem britská média se o „dohodě o rozvázání smlouvy“ nezmiňují. Některé deníky i nadále tvrdí, že Moyesova pozice zůstává neohrožena.

Zmatek to ale vneslo mezi fanoušky, které vedení klubu neustále přesvědčuje, že Moyes dostane čas a prostor na to, aby navázal na úspěchy Sira Alexe Fergusona.

Jenže příznivci slavného klubu, kteří jsou zvyklí na trofeje, letošní neúspěchy horkotěžko vydýchají. Z boje o ligový titul jsou United prakticky venku, vypadli z Ligového poháru a FA Cupu, teď čelí vyřazení z Ligy mistrů…

„Beru veškerou zodpovědnost na sebe. Je to můj tým,“ hlesl po včerejší porážce Moyes. A mnoho fanoušků souhlasí – nepřeje si nic jiného, než aby skotský kouč u týmu skončil.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud