26. února 2014 • 10:38

Co to Keane mele za s****y? Carrickovu ženu rozčílila kritika United

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zmar, rozčarování, děs. Kam až může klesnout Manchester United pod Davidem Moyesem? Po výkonu na hřišti Olympiakosu Pireus (0:2) se spustila další salva kritiky. Rozčarován byl v televizním studiu i bývalý klubový kapitán Roy Keane. Toho naštvala i pozápasová slova záložníka Michaela Carricka, což zase vyvolalo reakci u jeho manželky Lisy.



MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 2. • 20:45
Olympiacos FC
Olympiacos FC
2:0
ONLINE
25. února
20:45
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí: 38. Domínguez, 55. Campbell

Hosté:

Sestavy

Domácí: Roberto – Salino, Manolas, Marcano, Holebas – Campbell (67. Fuster), Maniatis (C), Domínguez (76. Machado), N´Dinga, Pérez (85. Valdez) – Olaitan.

Hosté: de Gea – Smalling, Ferdinand, Vidić (C), Evra – Valencia (61. Welbeck), Cleverley (61. Kagawa), Rooney, Carrick, Young – van Persie.

Náhradníci

Domácí: Megyeri, Papadopulos, Bong, Machado, Samaris, Fuster, Valdez

Hosté: Lindegaard, Büttner, Giggs, Kagawa, Fellaini, Hernández, Welbeck

Karty

Hosté: Evra, Ferdinand

Rozhodčí

Rocchi – Di Liberatone, Cariolato (Giallatini)

Stadion

Karaiskakis Stadium

Návštěva

29815 diváků

Z obávaného kolosu je krotký beránek. Manchester United na hřišti Olympiakosu Pireus předvedl strašidelný výkon. Jediná střela na bránu, jediná šance v závěru až za stavu 0:2.

Když Van Persie při tutové šanci v závěru vysoko přestřelil, jen dokonal zmar anglického mistra. "Byl to náš nejhorší výkon, nepředvedli jsme vůbec nic," sklopil hlavu kouč David Moyes.

Výkon United, mírně řečeno, hodně naštval i klubové legendy. "Nemám slov," napsal napsal na Twitter bývalý gólman Peter Schmeichel.

Roye Keana, dlouholetého kapitána, vytočila ještě jiná věc. Vyhýbavé pozápasové odpovědi aktérů utkání v modrých dresech, konkrétně Michaela Carricka.

"To interview bylo úplně stejné jako výkon na hřišti. Bezbarvé, o ničem. Měl říct mnohem víc, dát do odpovědí víc emocí," štvalo Keana.

Co přesně řekl Carrick? "Je to obrovské zklamání, ale pořád máme šanci to na Old Trafford otočit. Ztratili jsme jeden zápas, ale ještě jsme neskončili." Takže bezbarvé, nicneříkající odpovědi doufající v zázrak v dalším dějství osmifinálového klání Ligy mistrů.

Michael Carrick s manželkou LisouFoto Profimedia.cz

"Oni pořád říkají. Další zápas, další zápas. Ale pro nějaké z nich už další zápas přijít nemusí," naznačuje Keane, že kvality některých jedinců neodpovídají ambicím a požadavkům United.

"Někteří hráči, co dnes nastoupili proti Olympiakosu, neukázali dostatečnou kvalitu. Myslím, že Moyes byl po svém příchodu šokován, jak jsou někteří jedinci v kádru slabí. Myslím, že tým potřebuje tak šest špičkových hráčů," dodal Keane.

Na ostrá slova dřívější klubové opory zareagovala manželka Michaela Carricka. "Co to Roy Keane mele za s****y?! Říká cokoliv, jen aby vyprovokoval reakci," napsala naštvaná blondýna na Twitter.

Později svůj tweet smazala s tím, že ho psala v afektu a v emocích. Nicméně výkon na Olympiakosu vyvolal v řadách United opravdu silné rozčarování. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud