22. dubna 2014 • 18:00

Říkáme NE! Riskantní práci v Manchesteru United odmítli už tři trenéři

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vypadá to, že adresa Manchesteru United není tolik atraktivní jako v minulosti. Slavný klub zmítající se v krizi odmítli už tři trenéři: Jürgen Klopp (Borussia Dortmund), Pep Guardiola (Bayern Mnichov) a Laurent Blanc (Paris SG). Hledání nového kouče může být na Old Trafford ještě pořádná fuška.



Manchester UnitedFoto spo
Pep Guardiola: „Řekněte lidem v Anglii, že je to bez šance. Jsem trenér Bayernu a minimálně další dva roky tady zůstanu.“

Jürgen Klopp: „Manchester United je skvělý klub s úžasnými fanoušky. Ale chci zůstat v Dortmundu. Moje oddanost tomuto klubu a zdejším lidem je obrovská.“

Laurent Blanc: (skočí novináři do řeči) „Dovolte mi, abych vás teď přerušil. Rovnou to mohu zcela vyloučit.“

Trénovat loňského mistra Premier League je sice prestižní, ale v současné době zároveň hodně riskantní. Což si zmíněná trojice jistě uvědomuje. I proto se jim z možnosti, že by převzali United, nepodlomila kolena. A s vážným výrazem ve tváři poslali do Anglie jasný vzkaz: spekulace jsou zbytečné, nikam neodcházíme.

Kdo tedy nahradí Davida Moyese? Britská média i sázkové kanceláře favorizují zkušeného Nizozemce Louise van Gaala. Ten sice už několik měsíců jednal s Tottenhamem, dnes však obvolal jeho šéfy, že nabídku definitivně odmítá.

Manchester United by mohl oficiálně převzít od 1. července. Dohodnout se a podepsat smlouvu může ale samozřejmě dříve.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud