16. května 2014 • 16:12

Suáreze vábí Real Madrid, Liverpool odmítá téměř 2 miliardy!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
První Čech, který prorazil Nadalovu antukovou auru: Lehečkův úžasný večer
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jako každý rok mají připravené miliony na utrácení. Minulý rok koupili Garetha Balea, teď mají políčeno na Luise Suáreze! Šéfové Realu Madrid si už vytyčili přestupní cíle, po kterých v létě půjdou. Za nejlepšího střelce anglické ligy jsou ochotni zaplatit 70 milionů eur, v přepočtu téměř dvě miliardy korun!



Podle španělského deníku El Confidencial se v úterý sešli vlivní lidé z vedení Realu Madrid, včetně prezidenta Florentina Péreze, a společně se shodli na několika posilách. Luis Suárez z Liverpoolu byl na samém vrcholu.

Možná i z toho důvodu, že několik členů vyjádřilo znepokojení nad výkony Karima Benzemy, což je vzhledem k jeho 24 letošním gólům ve všech soutěžích zarážející. Na jeho místo každopádně chtějí nainstalovat právě uruguayského útočníka. Stejný list dodal, že Suárez byl vždycky velkým fanouškem „bílého baletu“ a touží obléct jeho dres.

Takovou spekulaci však trenér Liverpoolu Brendan Rodgers odmítl s tím, že i přes zájem Realu se Suárez nikam nechystá. „Naposledy jsem s ním mluvil o spoustě věcí. A vím, že je tady šťastný,“ cituje Rodgerse britský deník Liverpool Echo.

Nutno ale připomenout, že ještě před rokem psal Suárez otevřený dopis fanouškům i vedení Liverpoolu s důvody, že chce klub opustit. Nehodlal na Anfieldu zůstat už ani minutu. Pak si ale všechno rozmyslel a dnes je jako vyměněný.

Co se změnilo? Suárez nabral neskutečnou formu: vyhrál tabulku střelců v Premier League, stal se hráčem sezony. A jen málo scházelo k tomu, aby s Liverpoolem oslavil zisk titulu. Ale hlavně – v příštím ročníku si zahraje Ligu mistrů. To byl jeden z důvodů, proč chtěl vloni pláchnout pryč.

„Měl úžasnou sezonu, získal všechna ocenění. Velkým dílem přispěl k našemu úspěchu v letošní sezoně. Samozřejmě, že ve fotbale nemůžete nic slibovat, ale jsem si jistý, že Luisova budoucnost je tady. V Liverpoolu,“ dodal Rodgers.

Přestup do Realu Madrid ostatně vylučuje i samotný Suárez. „Nevěnuji tomu žádnou pozornost, protože v Liverpoolu mám smlouvu,“ řekl gólový zabiják. „Když vidím v novinách, že mě Real chce koupit, okamžitě otáčím stránku. Je to jen spekulace a já se momentálně soustředím na mistrovství světa. Nechci myslet na spekulace.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud