1. srpna 2014 • 21:38

Překvapení. Lampard zůstane v Anglii, podepsal Manchesteru City!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle čekal málokdo. Frank Lampard, dlouholetá ikona fotbalové Chelsea, začne příští sezonu v Manchesteru City! 36letý hráč pomůže mistrovskému týmu minimálně do zimy, než se připojí k New York City. Tam už zkušený záložník odsouhlasil přestup. Oba kluby mají společné majitele, zřejmě to hladkou dohodu umožnilo. Informaci přinesl britský Guardian.



Lampard po minulé sezoně vysvlékl dres Chelsea. Ikona klubu se rozhodla ukončit angažná v jednom z nejlepších týmů světa a přijala novou výzvu. Anglický reprezentant si vyzkouší angažmá v MLS, kde se upsal nově zvykajícímu týmu New York City.

V MLS ale začne nový klub své působení až v březnu. Aby se Lampard do té doby udržel v kondici, zvolil překvapivé řešení. Lampard odmítl krátkodobé angažmá v Melbourne City a rozhodl se ještě zůstat v Anglii.

Jeden z nejlepších anglických záložníků historie nakonec podepsal Manchesteru City. Trenér Pellegrini služeb zkušeného mazáka využije také proto, že mu pomůže naplnit povinnou kvótu anglických hráčů v kádru.

Lampard začne sezonu na Ostrovech, až ve chvíli, kdy jeho tým v MLS začne sezonu, se přesune za oceán. Tam by se měl stát jednou z hlavních tváří ligy.

Jak se mu asi bude hrát zápas proti Chelsea, kde se nesmazatelně zapsal do srdcí všech fanoušků a kde neskrývají, že pro něj mají nachystanou funkci po skončení hráčské kariéry?

Lampard strávil v Chelsea 13 let, během nichž získal tři ligové tituly a vyhrál Ligu mistrů i Evropskou ligu, teď by mohl proti bývalým hráčům nastoupit v mistrovském utkání (21. září). Za reprezentaci nastoupil ve 106 zápasech, na letošním MS si zahrál jen na závěr základní skupiny proti Kostarice, když už bylo o vyřazení Angličanů jasno.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud