30. září 2014 • 04:50

Z náhradníka LÍDREM? Arsenal kosí zranění, Rosický je připraven

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Problémy Arsenalu = příležitost Tomáše Rosického. Tak by se dal stručně shrnout aktuální stav londýnského klubu. Několik opor záložní řady „Kanonýrů“ má totiž zdravotní problémy a nebudou pro následující zápasy k dispozici. Naopak zdravý a jistě velmi motivovaný Rosický je připraven zhostit se hlavní role. A to nejen ve středečním duelu Ligy mistrů, ale především ve víkendovém derby proti Chelsea!



Mikel Arteta laboruje se zraněným lýtkem, Aarona Ramseyho trápí stehenní sval a Jack Wilshere má problémy s kotníkem. Tradiční opory středové řady Arsenalu jsou minimálně pro tento týden mimo hru, jen Wilshere má malou naději, že do těžkých zápasů přeci jen naskočí.

Svěřence Arséna Wengera přitom čeká těžký týden. Nejprve ve středu přivítají v zápase Ligy mistrů Galatasaray, v neděli je pak čeká šlágr na hřišti Chelsea. Zatímco zmiňovaní hráči týmu nejspíš nepomůžou, v záloze číhá zbraň. Její jméno je Tomáš Rosický .

Český reprezentant zatím prožívá jednu z nejhorších sezon ve své bohaté kariéře. V Arsenalu vysedává na lavičce, jednou se dokonce objevil i na tribuně. Když dostal šanci v Ligovém poháru, zavinil penaltu a celkově fanoušky spíše zklamal.

Na druhou stranu je zřejmé, že svému týmu má Rosický stále co nabídnout. A v následujících dnech by měl dostat šanci to ukázat. Pokud ji chytne, mohl by se stát opět důležitým článkem sestavy.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud