3. prosince 2014 • 19:18

Zamíří Messi do City? Chci ho přesvědčit, říká kamarád Agüero

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester City chce za každou cenu vytvořit tým, který bude postrachem pro všechny evropské soupeře. K tomu by mu mohl pomoci ten nejpovolanější - kanonýr Barcelony Lionel Messi. Anglický tým má totiž kromě peněz také ideálního „jednatele“. Argentinskou hvězdu se pokusí přemluvit jeho kolega z reprezentace a dobrý kamarád Sergio Agüero.



Lionel Messi v Manchesteru City? To není úplně nereálná představa. Bohatý anglický klub má vše potřebné - peníze, ambice, kvalitu i prestiž. Není navíc pochyb o tom, že by pro Messiho spokojenost udělal všechno možné.

City nahrává, že čtyřnásobný držitel Zlatého míče není podle španělských médií v Barceloně stoprocentně spokojený. Ne, že by z klubu utíkal za každou cenu, ovšem šance na jeho získání určitě je. Samotný Messi před pár týdny přestup jinam nevyloučil.

Za Manchester City by navíc jednal ten nejpovolanější. Útočník Agüero má s Messim vřelý vztah, v reprezentaci si hodně rozumí na hřišti i mimo něj. „Nebude to lehké, ale pokusím se ho přesvědčit k přestupu do City,“ přiznal kanonýr „Citizens“.

„Bylo by skvělé mít všechny nejlepší hráče v Premier League,“ zasnil se ještě Agüero. Není sporu, že by byl Messi obrovskou posilou nejen pro City, ale skutečně i pro celý anglický fotbal.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud