18. ledna 2015 • 04:58

Nadšený Mourinho chválí Čecha: Petr je na svém vrcholu!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po skvělém výkonu v minulém týdnu si užil ovace fanoušků, tentokrát Petra Čecha vychválil sám José Mourinho. Portugalský kouč, který byl po pětigólovém debaklu Swansea ve vynikající náladě, ocenil formu českého gólmana. „Jsem šťastný z výkonů, které Čech podává,“ liboval si Mourinho.



Chelsea zničila Swansea čtyřmi góly už v prvním poločase, ve druhém dějství ještě jeden přidala. „Byl to prvotřídní výkon. Pětihvězdičkový,“ radoval se po překvapivě jasném zápase José Mourinho .

Fotbalisté Chelsea navíc nebyli skvělí jen v útoku, ale také v defenzivě. Swansea sice vystřelilo jedenáctkrát, přímo na Petra Čecha v brance ale nešla jediná střela. Český gólman se tak radoval z třetího čistého konta v řadě.

SESTŘIH Premier League: Swansea - Chelsea 0:5
Video se připravuje ...

To ocenil i Mourinho, který nejdříve hodnotil stav Čechova konkurenta Courtoise . „Jeho prst se výrazně lepší. Je připravený chytat, ale netrénuje stejně jako ostatní,“ tvrdil Portugalec.

„Během příštího týdne se uvidí, ale není to problém. Jsem velmi spokojený s výkony Čecha. Petr je sebevědomý a je na svém potenciálním vrcholu,“ vysekl Mourinho poklonu legendě Chelsea.

Z Mourinhových slov každopádně není zřejmé, kdo bude v brance, až se Courtois definitivně uzdraví. Jedno je ovšem jisté, Čech chytil svoji šanci a dokázal, že je stále vynikajícím brankářem. A Chelsea s ním může počítat.

TOP 5 zákroků Premier League: Kvůli čemu Čecha nazvali zachráncem?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud