2. dubna 2015 • 17:43

Bývalý brankář Chelsea Cudicini: Arsenal by měl po Čechovi skočit

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
Dvacet let od titulu Baníku. Získali jsme ho díky fanouškům, vzpomíná Laštůvka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Petra Čecha zná velmi dobře ze společného působení v Chelsea, kde mu kryl několik let záda. Bývalý brankář londýnského klubu Carlo Cudicini věří, že o českého gólmana bude v létě velký zájem. A rivalům z Arsenalu doporučuje, aby Čecha podepsali oni.



Petr Čech na reprezentačním srazu přiznal, že po sezoně nejspíš Chelsea po dlouhých letech opustí. „Je jasné, že chci hrát víc. Když jsme tenhle ročník s Courtoisem ve stejném týmu, tak to funguje. Ale to může fungovat maximálně jednu sezonu. Budu to řešit,“ připustil.

Klub by mu s odchodem neměl dělat velké problémy. I boss Roman Abramovič se údajně rozhodl, že Čecha klidně prodá. Stačí dát na stůl 10 milionů liber (370 milionů korun). To by neměla být velká překážka.

Carlo Cudicini působil v Chelsea s Petrem Čechem. Nyní radí, aby českého gólmana podepsal Arsenal Carlo Cudicini působil v Chelsea s Petrem Čechem. Nyní radí, aby českého gólmana podepsal ArsenalFoto Profimedia.cz

Zájem o českého brankáře má dlouhodobě Arsenal. V létě by mohl mít ideální příležitost Čecha získat. Pro klub, kde hraje i Tomáš Rosický, hovoří také to, že by se nová posila nemusela stěhovat z oblíbeného Londýna.

Cudicini věří, že by Čech Arsenalu hodně pomohl. „Szczesny se stále neprosadil do role jasné jedničky. Kdyby měl Arsenal v létě možnost podepsat gólmana jako je Petr Čech, měl by po něm skočit,“ řekl jedenačtyřicetiletý Ital.

„Od konce Davida Seamana a Jense Lehmanna má Arsenal hodně problémů s brankáři,“ dodal Cudicini. Petr Čech, jenž si stále drží výkonnostní laťku hodně vysoko, by je mohl vyřešit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud