26. dubna 2015 • 14:19

Mourinho útočí na Real: Chcete Hazarda? Dejte 7 miliard a Ronalda

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Realu Madrid působil tři roky, pomáhat mu ale nehodlá. Trenér Chelsea José Mourinho odpálil otázky ohledně odchodu své největší hvězdy Edena Hazarda právě do madridského klubu. „Je to fantastický chlapec. Zlatý chlapec,“ pochválil portugalský kouč svého záložníka.



Velkým obdivovatelem Edena Hazarda je Zinedine Zidane. Legendární Francouz momentálně vede v Realu druhý tým a zároveň má značné slovo, co se týče přestupů. „Hazard se mi moc líbí. Užívám si každý jeho moment na hřišti,“ nechal se slyšet.

A protože Real Madrid k sobě do týmu rád stahuje nejlepší hráče a nebojí se za ně vydávat obrovské sumy, fanoušci Chelsea se začali jeho odchodu obávat. José Mourinho je ale uklidnil.

„Real chce Hazarda? Musí nám dát 100 milionů liber (3,8 miliardy korun) za jeho každou nohu a k tomu Cristiana Ronalda,“ zavtipkoval Portugalec. „Hazardova budoucnost je v Chelsea,“ dodal Mourinho již zcela vážně.

Ani samotný Hazard se nikam nechystá. S Chelsea míří za mistrovským titulem a pro Mourinha je nepostradatelným hráčem. Navíc má s londýnským klubem podepsanou lukrativní smlouvu ještě na 5,5 roku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud