6. června 2015 • 09:40

Chelsea, Valencie, Juventus. Kde skončí zvadlý bombarďák Falcao?

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Navzdory okurkové sezoně, ve které v dresu Manchesteru United zaznamenal jen čtyři branky a kontraktu se nedočkal, se Radamel Falcao o práci bát nemusí. Chodníky metat nebude. O kolumbijského kanonýra stojí zvučné kluby, naposledy si do fronty stoupla Chelsea.



Hoďte na misky vah 43,2 milionu liber (1,67 miliardy korun) za změnu hostování v přestup a čtyři góly v 29 zápasech. Že United s poděkováním vrátili Falcaa zpět do Monaka nepřekvapí.

Do Francie ale 29letý Kolumbijec zřejmě nezamíří. "Mým cílem je jednoznačně prodloužit si pobyt v Premier League," prohlásil Falcao pro list El Tiempo. A zájem je oboustranný, mistrovská Chelsea už údajně bývalého hráče River Plate, Porta nebo Atlética Madrid poptávala a nabídla Monaku 25 milionů liber (925 milionů korun).

"O zájmu Chelsea vím a těší mě. Ale snažím se stát mimo dění, řeší to moji agenti, já se teď soustředím jen na národní tým. O mé budoucnosti se rozhodne v příštích týdnech," zůstal zdrženlivý Falcao, který jako kapitán povede od 11. června Kolumbii na Copa America.

Na souboj o Falcaa vytáhly kromě Chelsea nebo Valencie i Juventus, finalista letošního ročníku Ligy mistrů. Horkým kandidátem je také miliardami rublů disponující Zenit Petrohrad, držící eso. Ruského mistra vede André Villas-Boas, který Kolumbijce vedl sezonu v Portu. Spolupráce vyústila v titul z Evropské ligy 2011.

"Myslím, že jsem tím vhodným mužem, který může oživit Radamelovu kariéru," prohlásil sebevědomě portugalský kouč, který Zenit vrátil na trůn po dvouleté pauze.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud