2. prosince 2015 • 22:36

SHOW! Liverpool dal Southamptonu šest gólů, jeden hezčí než druhý

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Liverpoolu porazili ve čtvrtfinále Ligového poháru Southampton 6:1 a zajistili si postup do semifinále. Výběr Jürgena Kloppa sice prohrával po rychlé brance Maného, ale díky dvěma trefám Daniela Sturridge a hattricku Divocka Origiho otočil stav utkání.



Southamton měl parádní vstup do utkání. Už v první minutě se prosadil Sadio Mané. Ryan Bertrand našel svého spoluhráče v pokutovém území Liverpoolu a brankář Bogdan byl na hlavičku Maného krátký.

Hosté však nezoufali. Ve 25. minutě poprvé v utkání udeřil uzdravený útočník Daniel Sturridge, poté co dostal pas do vápna, udělal kličku obránci Caulkerovi a prudkou střelou nedal brankáři domácích šanci.

O čtyři minuty se znovu předvedl Sturridge. Emre Can krásnou šajtlí nacentroval do pokutového území „saints“ a anglický útočník střelou z voleje překonal Stekelenburga.

VIDEO: Podívejte se na sestřih zápasu

Těsně před koncem prvního poločasu Liverpool udeřil potřetí. Tentokrát se mezi střelce zapsal Divock Origi. Alberto Moreno vyslal střelu na branku Southamptonu a tu však tečoval právě Origi a brankář Stekelenburg již nedokázal zareagovat.

Ve druhém poločase pokračoval Origi ve stejném duchu, v kterém ukončil ten první. V 68. minutě ho vyslal Emre Can. Mladý belgický talent se opřel do míče na hranici pokutového území a jeho střela zapadla přesně pod břevno.

O pár minut později se trefil náhradník Jordon Ibe. V 86. minutě dovršil hattrick Divock Origi a Liverpool tak díky vysoké výhře 6:1 postoupil do semifinále Ligového poháru.

Čtvrtfinále Ligového poháru:

Southampton - Liverpool
Branky: 1. Mané - 25. a 29. Sturridge, 45., 68. a 86. Origi, 73. Ibe

Liverpool zničil Southampton 6:1
Liverpool zničil Southampton 6:1

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud