19. ledna 2016 • 17:31

Fenomén Bolt už nechce hrát za United: Počkám, až vyhodí Van Gaala

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejrychlejší muž planety Usain Bolt se netají svojí láskou k fotbalu a hlavně Manchesteru United. Není to tak dlouho, co na Old Trafford pózoval s dresem anglického celku a vtipkoval s Ryanem Giggsem a dalšími hvězdami. Jenže momentálně si zápasy svého oblíbeného týmu příliš neužívá. Kvůli trenérovi Lousi van Gaalovi.



Bolt věří, že by se na hřišti neztratil. „Myslím, že bych byl skvělým fotbalistou. Jsem ve skvělé kondici, rychlý, míč mi nedělá problémy a chápu všechny aspekty hry,“ pochlubila se jamajská atletická legenda.

V minulosti Bolt několikrát řekl, že jeho snem je nastoupit právě za Manchester United, ideálně na pozici útočníka. To už ale neplatí. „Podívejte se, jaký Van Gaal je. Nemyslím si, že bych chtěl, aby mě někdy trénoval,“ opřel se do současného kouče United.

„Myslím, že si dám tedy chvíli pauzu a počkám na nového trenéra,“ dodal Bolt. Jeho spíše úsměvná kritika asi Van Gaala dvakrát nerozhodí, každopádně atlet není zdaleka prvním, komu se nelíbí přístup a styl nizozemského kouče.

Už dříve si na Van Gaala a současnou hru týmu stěžoval šéf klíčového sponzora klubu Adidasu i bývalé legendy United. Nespokojení jsou také fanoušci, které alespoň potěšila poslední výhra 1:0 nad Liverpoolem. Ačkoliv, i ta byla utrápená.

2562968:gallery:true:true

2557683:gallery:true:true

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud