11. června 2016 • 15:50

PĚT posil pro Kloppa: Liverpool loví v Barceloně, chce i Cavaniho

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
  • 5 hvězd pro Kloppa5 hvězd pro KloppaFOTO: Koláž iSport.cz

    Není na co čekat, trenérské eso Jürgen Klopp začíná naplno úřadovat ve slavném Liverpoolu. V anglickém klubu si za první půlrok svého angažmá vše osahal a nyní chystá změny. Fanoušci se tak mohou těšit na hvězdné posilování hráčského kádru, které bude stát pořádný balík. V článku se podívejte na pět hráčů, které by si mohl německý trenér přivést.

  • Edison Cavani (29 let, PSG) 35 milionů liber (1, 225 miliard korun)

    Skvělou bilanci má uruguayský útočník v dresu PSG, kde v 148 zápasech vstřelil 81 branek. Přesto se nikdy nedokázal prosadit přes Zlatana Ibrahimovice na pozici hrotového útočníka číslo 1. A i když švédská star pařížský klub opustí, myšlenky na odchod má i snajpr z Uruguaye, který by si tuze rád vyzkoušel anglickou Premier League. Toho by chtěl charismatický kouč Klopp využít a přesvědčit ostrostřelce k přestupu k "The Reds".

    Edinson CavaniFoto Profimedia.cz

  • Mario Götze (24 let, Bayern Mnichov) 25 milionů liber (875 milionů korun)

    Ti dva se dobře znají. Trenérský mág Klopp dal mladičkému Mariovi šanci ve velkém fotbale. Dobře rozjetá kariéra vedla až k rozhodující brance ve finále mistrovství světa v Brazílii. Jenže fotbalová dráha německého špílmachra v Bayernu stagnuje. „Táta“ Klopp věří, že Götzeho příchod by byl velkým přínosem pro Liverpool i pro samotného hráče.

    Záložník Bayernu Mnichov Mario Götze nejspíš klub opustíFoto Pavel Mazáč (Sport)

  • Thomas Vermaelen (30 let, Barcelona) 5 milionů liber (175 milionů korun)

    Belgický stoper toho moc ve slavném španělském klubu neodehrál, a tak velmi vážně uvažuje o návratu do Premier League, kde zaujal dobrými výkony v dresu Arsenalu. V posledních letech je často zraněný, přesto Klopp věří, že by Belgičan byl správnou variantou na vyztužení obranné řady.

    Thomas Vermaelen přestoupil do Barcelony.Foto fcbarcelona.com

  • Cristian Tello (24 let, Barcelona) 7 milionů liber (245 milionů korun)

    Rychlík, který v posledních sezonách putuje po hostováních. Ale jak v Portu, tak i v italské Fiorentině zaujal. Právě tyto typy má trenér Klopp moc rád, už se prý na něj v katalánském velkoklubu vyptával.

    Cristian Tello v dresu FiorentinyFoto Reuters

  • Sadio Mané (24 let, Southampton) 30 milionů liber (1,050 miliardy korun)

    Ofenzivní záložník září v dresu Southamptonu. V poslední sezoně Premier League si vydobyl renomé, když vstřelil 11 branek a přidal sedm asistencí. Velmi agilní, technicky zdatný hráč a hlavně silný v zakončení. Mané má vše, co Kloppův Liverpool potřebuje. Problém by mohla být přestupní částka, „Svatí“ za něj žádají přes jednu miliardu korun.

    Sadio Mane v dresu SouthamptonuFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud