14. srpna 2016 • 11:18

Show na začátku ligy! Lineker v trenýrkách, experti za ním se smáli

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Největší tahák prvního hracího dne nového ročníku Premier League? Nejen zápas Manchesteru City s trenérem Pepem Guardiolou. Fanoušci čekali s napětím také na vystoupení Garyho Linekera v televizi. Bývalý anglický útočník se totiž v minulé sezoně vsadil, že odmodluje pořad BBC Match Of The Day jen ve spodním prádle, pokud Leicester získá titul. To se opravdu stalo - teď bylo na Linekerovi, aby splnil, co slíbil.



Dobře padnoucí oblek tentokrát musel Lineker odložit. Vlastně i všechny další části oblečení – až na trenýrky s logem Leicesteru - tedy klubu, za který v minulosti hrál a který v minulé sezoně za sebou senzačně nechal všechny favority a získal svůj první anglický titul v historii.

„Tak jsme tu zase, nová sezona, noví trenéři, nové posily. Nic se nezměnilo. Je tu sedm utkání prvního hracího dne v nové sezoně,“ snažil se Lineker tvářit, jakoby se nic nedělo. Jenže to nešlo. Experti Alan Shearer a Ian Wright se při jeho úvodní řeči ve studiu mohli potrhat smíchy.

Linekerovo obnažené vystoupení vzbudilo pochopitelně obrovský ohlas. Sám  fotbalový expert ocenil třeba skupinu mužů z kriketového klubu v městečku Malpas, kteří mu poslali fotografii, jak pořad sledují také ve spodním prádle.

„Díky všem za povzbudivá slova. Skutečně je oceňuji. Tohle bylo skutečně divný,“ shrnul Lineker svoje pocity po vysílání. Chystá se další sázka? Když Leicester, který včera prohrál 1:2 s Hullem, titul obhájí, bude Lineker moderovat úplně nahý? Nic takového nezaznělo. Zatím…

SESTŘIH Premier League: Hull - Leicester 2:1. Mistr začal prohrou
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud