20. září 2016 • 17:32

Chce Courtois odejít z Chelsea? Miluju Španělsko, návrat mě láká, řekl

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Není to poprvé, co brankář Thibaut Courtois naznačil, že v Chelsea není stoprocentně spokojený. Nebo alespoň ne tolik, jako tomu bylo v Atlétiku Madrid, kde z londýnského klubu tři roky hostoval. „Když jsem se musel rozloučit, bylo to pro mě těžké. Brečel jsem,“ přiznal belgický gólman.



Courtois přišel do Atlétika jako mladý talent a v madridském klubu se vypracoval mezi brankářskou špičku. Po celou dobu byl ovšem ve Španělsku na hostování z Chelsea. A ta se v roce 2014 logicky rozhodla, že Belgičana už chce mít ve svém týmu.

„Atlético je jako rodina, stále od tamních lidí cítím lásku,“ vyznal se nyní Courtois. Brankář Chelsea prozradil, jak moc mu Španělsko za tři roky přirostlo k srdci.

„Od první minuty jsem si Španělsko zamiloval díky lidem, životnímu stylu, jídlu... Stále dodržuju siestu po jídle, většinu pořadů v televizi sleduju ve španělštině. Cítím se být napůl Španělem,“ tvrdil belgický reprezentant.

Courtois dokonce potvrdil, že by ho lákal návrat do Atlétika Madrid. „Ano, ale nejen díky klubu, mám rád celý Madrid,“ řekl. Není to přitom poprvé, co gólman Chelsea něco podobného řeší. A fanouškům se to zrovna nelíbí, protože jeho výkony nejsou dvakrát oslnivé.

Možná i proto Courtois na závěr rozhovoru přispěchal s tradiční frází. „Jsem hráčem Chelsea a mám smlouvu do roku 2018. Uvidíme, co bude pak,“ řekl. Jak ale víme, ve fotbale se zdaleka ne vždy čeká na konec smlouvy...

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Liverpool 1:2
Video se připravuje ...

SESTŘIH Premier League: Swansea - Chelsea 2:2
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud