21. září 2016 • 17:28

Klopp si nedal pozor. V Německu je v televizi každý zk****vený zápas, řekl

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vstup fotbalistů Liverpoolu do Ligového poháru proběhl podle předpokladů. "Reds" díky výhře 3:0 nad druholigovým Derby County prošli hravě do dalšího kola, jejich trenér Jürgen Klopp se ale přesto divil. A pro sprosté slovo nešel daleko.



Liverpool postoupil po brankách Klavana, Coutinha a Origiho, které favorit stihnul vstřelit už do 54. minuty. Z předvedené hry měl Klopp určitě radost, po utkání však litoval, že další vítězství jeho týmu neviděli také fanoušci živě u obrazovek. "Oni nás nevysílali? V Německu dávají každý zk****ný zápas!" divil se trenér Liverpoolu, zatímco čekal na začátek pozápasového rozhovoru.

Netušil však, že se jeho poznámka už dostala do živého vysílání. Tiskový mluvčí Liverpoolu ho hned upozornil, že by podobné výrazy neměl používat, divákům se za něj záhy omluvil i reportér televize Sky Sports.

Liverpool zápas s Derby jasně vyhrál
Liverpool zápas s Derby jasně vyhrál


Kromě toho si ale Klopp jistě neměl na co stěžovat. Ačkoli oproti vítěznému ligovému šlágru s Chelsea udělal v sestavě sedm změn, jeho tým stále zápas v pohodě zvládl. Liverpool si tak připsal třetí výhru za sebou, skvělou formu navíc doprovází i donedávna nevídaná produktivita. Deset hráčů se podělilo v této sezoně už o 19 branek.

To Derby má opačný problém. Ve druhé anglické lize z osmi pokusů vyhrálo jedinkrát a nachází se na 20. místě, jen dvě příčky nad sestupovým pásmem. Do pohárového klání navíc vůbec nezasáhl český útočník Matěj Vydra, který do druholigového celku přišel jako nejdražší posila v historii klubu na konci srpna. Ze sestavy Derby jej vyřadil fakt, že do soutěže byl v této sezoně nominován už v dresu Watfordu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud