18. prosince 2016 • 10:22

Mourinho nařídil hvězdám United: Rozdejte upocené dresy, jsou Vánoce

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United připravili svým fanouškům po výhře na West Bromwichi 2:0 příjemné překvapení. Všichni do jednoho jim rozdali dresy, ve kterých odehráli zápas 17. kola Premier League. „Řekl jsem jim, ať to udělají. Jsou přece Vánoce,“ vysvětlil trenér José Mourinho.



V sezoně, ve které zatím sklízeli spíš rozpaky, se United přece jen rozjeli. V posledních deseti zápasech neprohráli a bodově dotáhli pátý Tottenham, který má ještě zápas k dobru. Výbornou formu prokazuje také Zlatan Ibrahimovic. V dosavadních zápasech se trefil už jedenáctkrát, pouze Ruud van Nistelrooij dokázal v prvních 16 zápasech za United dát víc gólů (12).

Dobrou náladu v táboře Mourinhova týmu potvrdilo gesto s dresy. „Každý z nich, který fanoušci dostanou ještě upocené, znamená hodně. Škoda, že každý náš fanoušek nemůže dostat jeden, ale i tak je to skvělý pocit,“ řekl kouč k rozdávání cenných vánočních dárků.

Manchester United není jediný klub, který se snaží přispět k vánoční náladě na fotbalových stadionech v Anglii. Watford poslal přání pětiletému fanouškovi Sunderlandovi Bradleymu Lowerymu, který je nevyléčitelně nemocný. Od středy, kdy se objevil na stadionu svého oblíbeného týmu při zápase s Chelsea, už dostal od fanoušků 28 tisíc podobných přání.

Trenér a hráči Yeovilu ze čtvrté nejvyšší soutěže zase přispěli 300 librami na občerstvení fanoušků, kteří s nimi absolvovali tisíc kilometrů dlouhou cestu na zápas proti Carlisle.

Také nejdražší fotbalista světa Paul Pogba daroval svůj dres fanouškům Manchesteru United
Také nejdražší fotbalista světa Paul Pogba daroval svůj dres fanouškům Manchesteru United

SESTŘIH Premier League: West Bromwich - Manchester United 0:2. Řádil Ibrahimovic
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud