5. října 2019 • 16:03

Brankář Tottenhamu chyboval, pak si šíleně ohnul ruku. Kvůli bolesti křičel!

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Horší týden si fotbalisté Tottenhamu jen těžko mohli představit. Po úterním propadáku 2:7 s Bayernem Mnichov v Lize mistrů padli také v Premier League na půdě Brightonu 0:3. Jenže největší rána přišla hned na začátku dnešního ligového utkání. Kapitán Tottenhamu Hugo Lloris se vážně zranil při nepovedeném zákroku, po kterém padnul první gól.



Všechno začalo, když domácí Pascal Gross poslal na branku Tottenhamu po třech minutách střílený centr. Llorisovi se zákrok nepovedl. Místo, aby míč vyrazil nad branku, srazil ho před sebe a pro dobíhajícího Neala Maupaye už bylo snadné ho trknout do sítě.

Fanoušci Tottenhamu se začali chytat za hlavu: Tak hloupá chyba! Jenže brzy jejich pocity vystřídal strach o zdravotní stav jejich brankáře. Lloris si při dopadu na zem nepřirozeně zkroutil ruku v lokti, na opakované záběry nebyl příjemný pohled.

Hororově vyhlížející zranění brankáře Tottenhamu Huga Llorise
Hororově vyhlížející zranění brankáře Tottenhamu Huga Llorise

Hned nastoupili zdravotníci, kapitána Tottenhamu naložili na nosítka a bylo jasné, že poputuje do nemocnice. „Bolestí křičel, když ho nesli tunelem. Musel dostat morfin na zmírnění bolesti,“ reportoval komentátor televize BT Sport Des Kelly o hororové chvíli.

Pro nalomené sebevědomí Tottenhamu přišla další rána, ze které se třetí tým minulé sezony nedokázal oklepat a utrpěl další výraznou porážku. Po ní vypadl z top pětky v ligové tabulce a pokračuje v nevýrazném startu sezony. Pozice trenéra Mauricia Pochettina je rázem nejistá. „Teď určitě neodejde, je to bojovník a bude se snažit dostat svůj tým zpátky na lepší místo,“ obhajoval ho bývalý kouč Brightonu a hráč Tottenhamu Gus Poyet ve vysílání BBC.

S brankářskou jedničkou však v nejbližší době Pochettino počítat nemůže. „Z nemocnice nemáme dobré zprávy,“ přiznal trenér Tottenhamu.

Tottenham Hotspur Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud