14. dubna 2020 • 17:08

Autobus i Barcelona. Šmicer odkryl oslavy Liverpoolu: A všechno je pryč

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Součást velkolepých oslav titulu Liverpoolu v Premier League měl být i Vladimír Šmicer. Reds měli takový náskok, že už si mohli dovolit plánovat a nezapomněli ani na „štístko“ a jednoho ze strůjců istanbulského zázraku ve finále Ligy mistrů 2005. Ve vysílání O2 TV Sport prozrazuje, co bylo v plánu před zásahem koronaviru. Ze záznamu pak následuje záznam slavného zápasu sešívaných proti Ajaxu, který poslal Slavii do Champions League. Zapojte se do nových diskuzí na iSport.cz>>>



Do konce Premier League zbývalo před začátkem koronavirové krize 9 kol a Liverpool měl náskok přes 20 bodů. O titulu měli svěřenci Jürgena Kloppa skoro jasno, takže není divu, že vedení „Reds“ už plánovalo oslavy. A Vladimír Šmicer patřil mezi pozvané.

„Těch věcí byla spousta. Už 28. března jsme měli hrát na Anfieldu proti staré gardě Barcelony, bylo vyprodáno, 55 tisíc diváků. Měl jsem letět jednou do Číny a jednou do Dallasu,“ vypráví Vladimír Šmicer na O2 TV Sport.

Místo exhibice a dalších výbuchů nadšení se ale na Ostrovech, stejně jako jinde v Evropě, už měsíc nehraje. Debatuje se, jak a jestli vůbec se bude soutěž dohrávat, a původní plány vzaly za své.

„Na poslední domácí zápas 11. května byla naplánovaná velká triumfální jízda autobusem s pohárem a promenáda ulicemi. To je všechno najednou pryč a dělají se nové plány, ale všichni čekáme, jak se situace vyvine a co bude umožněno dohrát a slavit,“ přemýšlí.

Vladimír Šmicer měl být součástí titulových oslav Liverpoolu
Vladimír Šmicer měl být součástí titulových oslav Liverpoolu

Koronavirus se dotknul nejen jeho plánů, ale také rodiny. Mezi pozitivně testovanými byl totiž jeho tchán Ladislav Vízek.

„Karanténa mi pominula minulý týden a Láďa už měl pak negativní testy. Ten virus porazil a je napsaný mezi vyléčenými, které uvádí statistiky,“ oddychl si Šmicer.

Slávistické „šťístko“ nastoupilo i do zápasu Slavie proti Ajaxu v roce 2007, na hřišti ale tehdy Šmicer strávil jen 13 minut, než musel střídat kvůli zranění stehenního svahu. I tak se "sešívaní" mohli radovat, zápas si můžete připomenout v pořadu Liga mistrů Exclusive.

V úterý od 21.00 hodin nabídne stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal další díl Ligy mistrů Exclusive. Tentokrát se diváci mohou těšit na záznam SK Slavia Praha - AFC Ajax, odveta 3. předkola UEFA Champions League z roku 2007. Součástí doprovodného programu bude i studio Radka Šilhana, jako host dorazí Vladimír Šmicer.

Ve středu diváci mohou sledovat záznam Bayern Mnichov-Borussia Dortmund, finále UEFA Champions League z roku 2013. Hostem Radka Šilhana ve studiu bude František Straka.

Jak Vladimír Šmicer řeší koronavirus jako manažer Dolních Chaber?
Video se připravuje ...

Liverpool F.C. Vše o klubu ZDE SK Slavia Praha Vše o klubu ZDE

Dnešní vydání deníku Sport kupujte na iKiosek.cz ZDE>>>

Co najdete v úterním deníku Sport? Co najdete v úterním deníku Sport?Foto Sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud