3. listopadu 2020 • 08:33

Legenda United v problémech. Giggs byl zatčen za napadení ženy

Autor: ČTK, apr
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalové reprezentace Walesu Ryan Giggs byl v neděli večer podle britských médií ve svém domě zatčen kvůli podezření z napadení. Bývalý slavný hráč Manchesteru United byl následně propuštěn na kauci, obvinění popřel.



Deník The Sun uvedl, že do domu šestačtyřicetiletého Giggse byla kvůli nahlášenému rušení pořádku krátce po nedělní 22. hodině přivolána policie. „Žena ve věku mezi třiceti a čtyřiceti lety utrpěla menší zranění, jež nevyžadovala ošetření. Šestačtyřicetiletý muž byl zatčen kvůli podezření z napadení,“ uvedla manchesterská policie.

„Pan Giggs odmítá veškerá obvinění z napadení. Spolupracuje s policií a bude jí nápomocný v probíhajícím vyšetřování,“ uvedli v reakci Giggsovi zástupci.

Velšská fotbalová asociace potvrdila, že o Giggsovu údajném incidentu ví. Třináctinásobný vítěz Premier League s Manchesterem měl dnes oznámit nominaci na blížící se zápasy proti USA, Irsku a Finsku, tisková konference ale byla zrušena.

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud