15. listopadu 2022 • 04:40

Reakce na Ronaldovu pravdu: Dotčené ego, chce výpověď. Návrat? Vyloučeno

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
6
  • Video se připravuje ...

    Klubový fotbal se měl uklidit do ústraní a veškerou pozornost si uzmout světový šampionát v Kataru. Ale všechno je jinak. Tématem číslo jedna se stal Cristiano Ronaldo a jeho exkluzivní rozhovor pro novináře Pierse Morgana. V něm se opřel do vedení Manchesteru United, kouče Erika ten Haga nebo bývalého anglického reprezentanta Waynea Rooneyho. Na ostrou Portugalcovu zpověď reagovali i Rio Ferdinand či Jamie Carragher, oba se o záměru Ronaldova chování vyjádřili dost jasně. Padala slova jako zklamání, dotčené ego nebo podrážděnost.

  • Jermain Defoe

    40 let, bývalý útočník

    Kluby: West Ham, Bournemouth, Tottenham, Portsmouth, Toronto, Sunderland, Rangers

    Jeho ego je dotčené

    „Myslím, že je to docela zklamání. Abych byl upřímný, nemá co dokazovat, takže upřímně nechápu, proč by chtěl vyjadřovat svůj názor. Možná je jeho ego trochu dotčené," uvedl pro Sky Sports News.

    Jermain DefoeFoto Reuters

  • Jermaine Jenas

    39 let, bývalý záložník

    Kluby: Nottingham Forest, Newcastle, Tottenham, Aston Villa, Queens Park Rangers

    Je frustrovaný

    „Od začátku sezony jsme od něj neviděli nic jiného než podrážděnost. Je frustrovaný. Ať už má pocit, že mu někdo lhal nebo cokoliv jiného, tohle mi prostě nesedí. Nepomůže mu to a musí v klubu skončit," prohlásil v rozhovoru pro Sky Sports News.

    Jermaine Jenas (vlevo) v zápase proti Slavii, napadá ho Mickael TavaresFoto Michal Beránek / Sport

  • Jamie Carragher

    44 let, bývalý obránce

    Kluby: Liverpool

    Zastání jen u legend

    „Chce být vyhozen. Myslím, že tohle je zřejmé. V podstatě se teď snaží, aby ho klub vyhodil, nebo mu dovolil odejít zadarmo. Protože to je jediný způsob, jak se dostat pryč," řekl pro Sky Sports News. 

    Reagoval také na Twitteru. „99 procent fanoušků United bude na straně ETH (Erik ten Hag), který ukazuje, jak špatně se s tím Ronaldo vypořádal. A zbylé jedno procento bude Rio, Roy & Patrice….," rýpnul si do legend „rudých ďáblů" Ferdinanda, Keana a Evry.

    Jamie Carragher je expertem TV stanice Sky SportsFoto Reuters

  • Rio Ferdinand

    44 let, bývalý obránce

    Klub: West Ham, Bournemouth, Leeds, Manchester United, Queens Park Rangers

    Milostný románek skončil

    Ferdinand pak Carraghera vyzval, aby se stal hostem podcastu Vibe with Five. V něm sám o Ronaldovi řekl: „Vím, že tohle všechno bylo udělané pro jednu věc, a to pro něj, aby opustil klub. Tenhle milostný románek, který Cristiano s United měl, v mých očích skončil. Když řekneš, že si nevážíš manažera, nemůže klub dovolit Ronaldovi, aby se vrátil. A nemám ani pocit, že by se chtěl vrátit."

    Rio Ferdinand je legendou Manchester UnitedFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
6

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud