20. července 2008 • 17:58

Ronaldo, zapomeň na zvýšení platu!

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo může zapomenout na zvýšení platu. Oznámilo to, prostřednictvím výkonného ředitele, vedení Manchesteru United.



Třiadvacetiletého fotbalistu také vyzvalo, aby místo neustálého podněcování spekulací o přestupu do Realu Madrid začal ukazovat oddanost klubu.

Ronaldo se zvýšení platu naposledy dočkal loni, kdy prodloužil smlouvu s United až do roku 2012. "Všechny ty řeči o Realu Madrid můžou být jen taktika, jak si vymoci další zvýšení platu," citovala agentura AP výkonného ředitele klubu Davida Gilla.

"Rozhodně nehodláme dát Ronaldovi tolik peněz, jaké podle médií nabízí Real Madrid. K takové částce se ani nepřiblížíme, to by bylo šílenství," dodal.

Portugalský kanonýr si v současnosti vydělá 120.000 liber (asi 3,5 milionu korun) týdně, "Bílý balet" mu však údajně nabízí o třicet tisíc liber víc.

"Smlouvu prodloužil teprve před 18 měsíci. Dostal víc peněz a my za to očekáváme nějakou oddanost a odhodlání hrát za United. Podepsal smlouvu a nemůže prostě říct: Tak a teď jdu pryč," uvedl Gill.

Ronaldo, který v uplynulé sezoně pomohl Manchesteru vyhrát Premier League a Ligu mistrů, když vstřelil celkem 42 gólů, se kvůli své budoucnosti v klubu před pár dny sešel s trenérem Alexem Fergusonem. Skotský kouč poté prohlásil, že Ronaldo zůstává v Manchesteru United.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud