5. září 2008 • 12:50

ManCity nabízí za Buffona 60 milionů liber!

Autor: Zdeněk Pospíšil
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Jeden z nejlepších brankářů světa Gianluigi Buffon by mohl opustit milovaný Juventus a zamířit do nově budovaného supertýmu Manchester City. Šejkové jsou totiž rozhodnuti získat ho stůj co stůj.



Buffon se tak dostává do spirály nabídek, kterou rozpoutal nový hlavní majitel Al-Fahím. Podle sebevědomých vyjádření vycházejících z klubu svou nabídku myslí skutečně vážně.

Italský brankář už jednou nastavil rekordní hranici, když při jeho přestupu z Parmy vysázel Juventus 32 milionů liber. Nyní by mohla Stará dáma získat téměř jednou tolik.



Všechny skutečnosti nasvědčují tomu, že trenér Mark Hughes disponuje neuvěřitelnou částkou a na koho si ukáže toho dostane.

Sám k tomu poznamenává. "Zažívám skutečně vzrušující časy. Všichni společně jsme si vytyčili velmi vysoké cíle a chceme jich také dosáhnout. Zatím jsme stále daleko od "top čtyřky", ale leden nás katapultuje na vrchol."

"Jsem přesvědčen, že účast v Lize mistrů nás nemine. Také chceme ukořistit jeden z anglických titulů. Každopádně majitel nám vytvořil skvělé podmínky, na mě je nyní přinést výsledky," uvedl pro Daily Star trenér Hughes.

Mezitím opět čeří vodu nejzářivější akvizice brazilská hvězda Robinho. Noví majitelé propadli panice při představě, že se nestihne vrátit z Brazílie na premiéru proti Chelsea a raději proto vyšlou do Jižní Ameriky tryskáč, který rovnou nabere i kolegy Joa, Elana a argentince Zabaletu.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud