6. října 2008 • 15:28

Sexy Mearsová: S fotbalistou už nikdy

Autor: lah
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak to je zlá zpráva pro fotbalový svět! Sexy modelka Charlotte Mears poslala k ledu všechny míčové kouzelníky. „S fotbalistou už NIKDY,“ říká překrásná Angličanka.



Má za sebou románek se střelcem Potsmouthu Jermainem Defoem a ten to svým kolegům z travnatého pažitu zle zavařil. Na Charlotte se vykašlal a začal chodit s její kamarádkou Danielle LLOYD z anglické verze reality show BIG BROTHER.

„Nyní nehledám žádný nový vztah. Ale víte, jak to chodí. Jednou někoho potkáte a všechno je jinak. Jistě vím jedinou věc. Už si nikdy nic nezačnu s fotbalistou,“ je pevně rozhodnutá zklamaná slečna.

A to navzdory tomu, že na Defoa údajně nezanevřela. „Jsme stále přátelé, jen se už navzájem nevyhledáváme. Když už se však potkáme, jsme k sobě milí,“ vysvětluje.

Tak tuhle kočku Defoe odkopl:



Naopak pořádně nabroušená je na svou exkamarádku. „Ona mi nemá co vyčítat, ale já jí tedy ano!“

„Ani když jsme na párty v tom samém klubu, tak se nebavíme. Prostě se ignorujeme. Možná se to jednou změní, ale teď na to ještě není doba,“ prohlašuje.

A tuhle si nabrnknul místo ní:



A poprvé po dlouhé době poznává, jaké to je žít bez přítele.

„Od třinácti do třiadvaceti jsem neustále měla nějaký vztah. Teď si poprvé pořádně užívám, že jsem volná,“ raduje se.

A radost mají i muži, kteří se zrovna nevěnují kopané. Mohou u Charlotte zkusit své štěstí. Když to nevyjde, alespoň je častěji potěší na televizní obrazovce, či přehlídkovém molu, kam se chystá vrátit.

Možná ho dostalo tohle video:

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud