4. července 2009 • 18:14

Do Manchesteru jde další fotbalový talent z Itálie

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
VŠECHNA VIDEA ZDE

Manchester United ulovil dalšího talentovaného italského fotbalistu. Na Old Trafford přijde šestnáctiletý obránce Alberto Massacci z Empoli, který v druholigovém klubu ještě ani nepronikl do prvního mužstva.



"Nemohl jsem tomu uvěřit, když mi Sir Alex Ferguson zavolal. Hodinu jsme se spolu anglicky bavili," řekl listu Gazzetta dello Sport Massacci, který měl z rozhovoru s legendárním koučem dobrý dojem.

"Nikdo z klubu na mě nijak netlačil," uvedl Massacci, který na sebe upozornil skauty mnoha klubů loni, kdy byl vyhlášen nejlepším hráčem mezinárodního turnaje v Pordenone.

Massacci už se byl ve slavném klubu podívat. V neděli má do Anglie odletět znovu a po lékařské prohlídce podepíše smlouvu. "Takováhle šance může přijít jednou za život, takže je třeba ji chytit oběma rukama. Není to lehké opustit v 16 letech rodinu a přátele, ale nechci mít jednou výčitky," uvedl mladý hráč.

Ferguson v minulosti získal v italských mládežnických mužstvech Giuseppeho Rossiho a Federika Machedu, jenž se stal objevem v minulé sezoně. V Itálii se proto Ferguson stal terčem kritiky, protože prý tamním klubům krade talenty.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud