18. srpna 2009 • 23:04

Chelsea otočila zápas na Sunderlandu

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté londýnské Chelsea zůstávají na úvod sezony stoprocentní. Ve druhém kole anglické ligy vyhráli na hřišti Sunderlandu 3:1, přestože stejně jako při premiéře proti Hullu museli dotahovat náskok soupeře.



Sunderland se sice prakticky po celý zápas bránil tlaku favorita, přesto se dostal do vedení jako první. V 18. minutě nejprve obrana hostů zblokovala střelu Jonese, na opakovaný pokus kanonýra Benta už byl ale český reprezentační brankář Čech krátký.

Převahu Chelsea zúročil až krátce po přestávce Ballack, a když o deset minut později Lampard proměnil pokutový kop za faul na Drogbu, bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto. Vítězství pak zpečetil v 70. minutě Portugalec Deco.

Domácí prohru z úvodního kola odčinil nováček z Wolverhamptonu, který zvítězil 1:0 na hřišti Wiganu. Jedinou branku vstřelil již v šesté minutě Keogh.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud