26. února 2010 • 17:29

Škrtel bude díky zlomenině zánártní kůstky chybět

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce Liverpoolu Martin Škrtel si odnesl ze čtvrtečního zápasu Evropské ligy na hřišti rumunského týmu Unirea Urziceni zlomeninu zánártní kůstky na pravé noze. Zatím není jasné, jak dlouho si předpokládaná opora slovenské fotbalové reprezentace na mistrovství světa v JAR nezahraje.



"Je to zklamání. Sice jsme uhráli dobrý výsledek, ale pak přišla ta špatná zpráva o Martinově zranění. Šel na rentgen a potvrdilo se, že má zlomeninu," uvedl kouč anglického klubu Rafael Benítez po vítězství 3:1, kterým Liverpool zpečetil postup do osmifinále.Škrtel musel odstoupit ze zápasu v 66. minutě.

"Po odkopnutí míče mi tam protihráč dal nohu, byl to ukázkový šlapák. Hodně to bolí, prakticky s tím nemůžu hnout," prohlásil po utkání slovenský hráč, jenž každopádně vypadl z nominace na středeční přípravný zápas s Norskem.


"Musíme počkat na další dny, abychom zjistili, jak dlouho bude potřebovat na uzdravení," řekl Benítez.

Krátce před Škrtelovým zraněním zpečetil výhru Liverpoolu kapitán Steven Gerrard, jenž dal 33. gól v evropských pohárech a stal se nejúspěšnějším anglickým střelcem v historii. Devětadvacetiletý záložník překonal o jednu branku bilanci kanonýra Alana Shearera.

"Před zápasem jsem o tom rekordu nevěděl, ale je to vždycky fajn, takový rekord pokořit. Zvlášť když šlo o zápis Alana Shearera, kterého si hodně vážím. Mám z toho velkou radost," uvedl Gerrard.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud