27. července 2010 • 17:47

Mascherano: Už nechci hrát za Liverpool

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bojovník Šín, tvář nového Baníku. Čím připomíná Ševčíka a kde má strop?
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán argentinské fotbalové reprezentace Javier Mascherano už nechce dál hrát za Liverpool. Své rozhodnutí šestadvacetiletý záložník dnes oznámil novému trenérovi "Reds" Royi Hodgsonovi.



Média spekulují o tom, že Mascherano chce následovat bývalého kouče Liverpoolu Rafaela Beníteze do Interu Milán, kam španělský trenér zamířil poté, co na konci minulé sezony skončil na Anfield Road.

Hodgsona prý Mascherano zaskočil. "Chce opustit klub, řekl to naprosto jasně. Myslel jsem, že chtěl odejít už loni," řekl dnes Hodgson, který do Liverpoolu přišel z Fulhamu.

Nový trenér ale připomněl, že Mascherano má v klubu ještě dva roky platnou smlouvu a bude záležet hlavně na postoji vedení, zda záložníka uvolní. "Jestli odejde, nebo ne, bude jen naše rozhodnutí. To, že hráč někde není úplně spokojený, ještě automaticky neznamená, že opravdu odejde.

Zatím ho beru jako našeho hráče," uvedl Hodgson.Podle zákulisních informací je Inter připraven za Mascherana nabídnout vedle finanční kompenzace ghanského záložníka Sulleye Muntariho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud