13. února 2012 • 13:42

Abramovič bije na poplach. Na krizovou schůzku nahnal hráče i trenéra

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chelsea je v krizi. Ztrácí body a padá tabulkou. Po vypadnutí z boje o titul teď hrozí, že přijde také o čtvrté místo. To zaručuje pro příští rok Ligu mistrů. Jak z toho ven? Majitel klubu Roman Abramovič se snažil získat odpověď na krizové schůzce, na níž svolal manažera Andrého Villase-Boase a všechny hráče. Těm dokonce zrušil nedělní volno.



Chelsea v sobotu podlehla Evertonu 0:2 a propadla se na páté místo. Ještě větším zklamáním byl však předvedený výkon, kterým „blues“ nemohli svému soupeři konkurovat. „Prostě nejhorší výkon ve všech směrech, byla tam řada negativ. Je to pro nás těžký den. Je spousta věcí, které potřebujeme zlepšit,“ řekl portugalský kouč André Villas-Boas.

Brankář Petr Čech jen souhlasně přikyvoval. „Myslím, že trenér to zhodnotil výstižně a není potřeba k tomu něco dodávat,“ uvedl na svém oficiálním webu.

Rozvíjející se výsledkové a herní krizi nehodlá jen nečině přihlížet majitel Roman Abramovič, který se začal klubu osobně věnovat. Obává se, že Chelsea nebude poprvé od roku 2003 hrát Ligu mistrů.

V neděli proto zrušil fotbalistům volno a svolal do tréninkového centra v Cobhamu krizovou schůzku. Na ní údajně všichni pocítili, že nemají v Chelsea zaručenou budoucnost.

Jistotu nemá ani Villas-Boas, donedávna Abramovičem hájený ve všech směrech. Ačkoliv jeho angažování stálo ropného magnáta 28 milionů liber, není vyloučeno, že sezonu dokoučuje někdo jiný.

Záleží na tom, zda Villas-Boas dokáže mužstvo probudit svými metodami, které Abramovič teď pozorně sleduje na každém tréninku a všímá si, jak na ně reagují hráči.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud