31. října 2012 • 15:58

Šejkové z PSG chtějí koupit Ronalda za rekordních 100 milionů eur

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bohatí vlastníci fotbalového klubu Paris St. Germain chtějí příští rok přivést do kádru portugalskou hvězdu Cristiana Ronalda a z Realu Madrid zároveň i jeho trenéra Josého Mourinha. Katarští majitelé jsou údajně odhodláni investovat za Ronalda 100 milionů eur, což by byl nejdražší přestup v historii.



Sedmadvacetiletý Ronaldo je v tomto ohledu už nyní rekordmanem, protože v červnu 2009 za něj madridský klub zaplatil 94 milionů eur (v tehdejším přepočtu 2,5 miliardy korun).

O chystaném obchodu informuje Gazzetta dello Sport, podle níž už zástupci PSG kontaktovali Ronaldova a zároveň Mourinhova agenta Jorgeho Mendese.

Ambiciózní lídr francouzské ligy je připraven portugalskému kanonýrovi platit 18 milionů eur ročně, což je o čtyři miliony více, než si nyní Ronaldo vydělává v Realu. Už v létě do Paříže přišla švédská hvězda Zlatan Ibrahimovic a jeho plat činí 14,5 milionu eur.

Katarští majitelé PSG za fotbalové posily v létě utratili přibližně 260 milionů eur s jasným cílem - vybudovat tým, který vyhraje Ligu mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud