11. ledna 2018 • 12:14

Kopačka na čele? Neymar vysvětlil zvláštní oslavu, nešlo o reklamu

Autor: adl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po gólech většinou baví fanoušky tanečními prvky. Nyní hvězdný Neymar ukázal něco neobvyklejšího. Ve středečním čtvrtfinále Francouzského ligového poháru Paris St. Germain zvítězilo na půdě Amiens 2:0, Brazilec k výhře pomohl jedním gólem. Po proměněném pokutovém kopu sundal kopačku a začal s ní balancovat na čele. Reklama pro jednoho ze sponzorů? Nikoliv. Nejdražší fotbalista všech dob na Instagramu vysvětlil, že šlo o přání k narozeninám kamarádovi, který podobně balancuje na čele se sklenicí piva.



PSG ovládli poslední čtyři ročníky francouzského Coupe de la Ligue, letos kráčí za pátým triumfem v řadě. Ačkoliv první poločas středečního čtvrtfinále proti Amiens nebyl pro hvězdami nabitý tým úplně povedený, ve druhé půli už se jeho hvězdy dvakrát prosadil, k čemuž pomohlo i vyloučení soupeřova brankáře.

Neymarův moment přišel v 53. minutě. Nejdříve si vykoledoval penaltu po faulu Thomase Monconduita, poté ji (i kvůli neúčasti Cavaniho) sám bez potíží proměnil a poslal PSG do vedení. Při oslavě si sundal kopačku a začal s ní balancovat na čele.

VIDEO | Neymarova oslava s kopačkou na hlavě

Po sociálních sítích hned začaly kolovat spekulace, že mělo jít o propagaci nového druhu kopaček Nike. Neymar vše uvedl na pravou míru po zápase. „Kdo zná mého kamaráda, tak ví, proč jsem tak slavil. Všechno nejlepší!“ napsal na svém Instagramu a přidal fotky, na nichž jeho kamarád João Celso Moraes balancuje na čele se sklenicí piva.

Začne Neymar svou oslavou nový trend? Předpokládá se, že někteří fotbalisté se ho budou snažit hned napodobovat.

Neymarův kamarád, kterému věnoval gólovou oslavu
Neymarův kamarád, kterému věnoval gólovou oslavu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud