16. srpna 2021 • 15:00

PSG s Messim, ale bez Mbappého? Jde za šéfem, chce „vlastní“ tým v Realu

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
2
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Messi, Neymar, Ramos, Donnarumma, Mbappé... Skupina formující se v PSG budí hrůzu. Pařížští boháči se ale možná brzy budou muset obejít bez posledního jmenovaného. Kylian Mbappé, mladý poklad francouzského klubu, má mít domluvenou schůzku s prezidentem Násirem El Chelajfím, na které mu má říct o svých zaječích úmyslech. 22letý rychlík totiž pokukuje po Madridu.



Park princů o víkendu zářil. PSG představilo hvězdnou pětici posil, na jednom pódiu se poprvé sešli Sergio Ramos, Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma,Gini Wijnaldum a Achraf Hakimi. Poslední dva z nich se rovnou představili v základu a bohatý klub slavil výhru 4:2 nad Štrasburkem.

Mezi střelce se zapsala i hvězda, která má s Messim a (zatím odpočívajícím) Neymarem utvořit trojhlavý útočný postrach, Kylian Mbappé. Jenže zrovna 22letý útočník atmosféru trochu kazil. Fanoušci ho „přivítali“ pískotem.

Proč? Mbappé totiž tým nabitý superhvězdami nejspíš plánuje opustit. Mladému snajprovi zbývá poslední rok kontraktu. Pařížané se jej nechystají prodat, naopak ho berou jako jeden z klíčových dílů hvězdné sestavy.

Jenže španělský televizní kanál El Chiringuito informuje o tom, že s tím se Mbappé nespokojí. Raději by chtěl „vlastní“ supertým, který bude stát především na něm. Takovým klubem by měl být Real Madrid, který po francouzském reprezentantovi delší dobu prahne.

Španělská televize doplňuje, že Mbappé požádal prezidenta PSG Násira El Chelajfího o osobní pohovor, na kterém ho má informovat o svém zájmu přestoupit na Santiago Bernábeu. Pokud se spekulace skutečně naplní, bude muset šéf bohatého klubu po radosti z přivedení hvězdných posil řešit složitou situaci - buď Mbappého prodá, nebo jej udrží po boku Messiho a Neymara na jedinou sezonu, ale za cenu toho, že jej pak nechá jít zadarmo.

Zdroje z Anglie v čele s deníkem The Independent píší, že v PSG už osnovají plány na další léto. Letos získali coby volné hráče Ramose, Wijnalduma, Messiho i Donnarummu, za rok by takto rádi přivedli Paula Pogbu, který vstupuje do posledního ročníku kontraktu.

Záložník Manchesteru United, který se v prvním kole nového ročníku Premier League blýskl čtyřmi assitencemi, má mít na stole nabídku na astronomických 600 tisíc eur (15,25 milionu korun) na týden.

Paris Saint-Germain Vše o klubu ZDE

Z V R P Skóre B

Vstoupit do diskuse
2

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud