8. ledna 2011 • 04:56

Blázen Melo: Hráči Parmy UK.O.pl hlavu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
1
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Tenhle zákrok skutečně přehnal. Záložník Juventusu Felipe Melo vyjel proti obránci Parmy Massimu Pacim. Sedmadvacetiletý Brazilec kopl protihráče přímo do obličeje. Za ostrý zákrok byl okamžitě vyloučen a tři zápasy si nezahraje. Oslabený Juventus i díky tomu prohrál na hřišti Parmy 1:4.



Šílený kopanec "předvedl" Melo už v 17. minutě čtvrtečního utkání. V souboji s Pacim přišel o balon a spadl na zem. Po protihráči se v pádu ohnal kopačkou a zasáhl ho přímo do obličeje!

Felipe Melo byl za brutální zákrok v utkání s Parmou vyloučen už v 17. minutě utkání Felipe Melo byl za brutální zákrok v utkání s Parmou vyloučen už v 17. minutě utkáníFoto Reuters

Opravdu hrůzný zákrok, při kterém  si leckdo vzpomene na kopanec Nigela de Jonga do Xabiho Alonsa ve finále světového šampionátu. Tohle však vypadalo ještě mnohem hůř.

Rozhodčí bez váhání vytáhl červenou kartu a Melo šel pod sprchy.Blázen, šílenec, neurvalec. I takové nadávky poslouchal Melo od naštvaných fanoušků Parmy, když opouštěl hřiště.

Juventus pak hrál zbytek utkání o deseti a v oslabení Parmě podlehl 1:4.

Za tvrdý zákrok ve stylu kung-fu dostal brazilský záložník trest na tři zápasy. Juventusu bude chybět proti Neapoli, Bari a Sampdorii Janov.

Naprosto zasloužený trest za zbytečný atak, jenž na fotbalové trávníky rozhodně nepatří.



Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud