25. února 2013 • 09:36

Balotellimu se vysmívali. Rasisticky a s nafukovacími banány

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mario Balotelli to od příznivců Interu Milán zase schytal. Ve včerejším derby byl terčem rasistických vtípků, které si ale nenechal líbit. Vulgárním gestem dal najevo, co si o fanoušcích svého bývalého klubu myslí.



Mario BalotelliFoto EPA
Někteří fanoušci Interu mávali na Maria Balotelliho nafukovacími banány, ostatní se přidávali verbálně. Pískali a bučeli. Nebo hůř – skandovali rasistická hesla.

Balotelli se snažil rasisty umlčet. Přiloženým prstem k ústům naznačil, aby byli zticha. Ale když ani to nepomohlo, při odchodu do kabin se neudržel a chycením se za přirození ukázal příznivcům Interu, že mu jsou ukradení.

Mario BalotelliFoto ČTK/APF

Fanoušci "Nerazurri" nemohou zapomenout Balotellimu incident v semifinále Ligy mistrů proti Barceloně před třemi lety. Coby ještě jako hráč Interu vysvlékl jejich posvátný dres a zběsile ho nakopnul. Momentálně navíc působí v týmu nejnenávidenějšího rivala a je nepřítelem číslo jedna.

"Provokace fanoušků ustál celkem dobře. Jen je škoda, že neskóroval. Nezapomínejme ale, že Mariovi je teprve 22 let a hrál proti svému bývalému týmu. Je možné, že se na něm ten tlak podepsal," uvedl po zápase trenér AC Massimiliano Allegri.

Balotelli měl včera proti Interu řadu šancí, ale neproměnil ani jednu. Když se mu nepodařilo úspěšně zakončit ani z pozice pár metrů před gólmanem, naštvaně nakopl tyč.

Derby skončilo smírně 1:1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud